1.Definiții
In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:
MARCI: reprezintă mărci ale GLOBAL CRIS ECR SRL, cum ar fi, dar fără a se limita la denumirea GLOBAL ECR.
SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând GLOBAL ECR, care se afla la adresa www.globalecr.ro , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către GLOBAL ECR in rețeaua magazinelor GLOBAL ECR.
GLOBAL ECR: reprezintă societatea GLOBAL CRIS ECR SRL, cu sediul in Galati, Strada Drumul Viilor, nr. 2B, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J17/1634/2016 si având Codul Unic de Înregistrare 36774843.
UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii GLOBAL ECR.
- Conținutul site-ului
2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre GLOBAL ECR, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de GLOBAL ECR ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. GLOBAL ECR își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. GLOBAL ECR este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de GLOBAL ECR si publicate pe SITE.
UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GLOBAL ECR, prevăzute de legislația in vigoare.
- Utilizarea site-ului
3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
- Limitarea răspunderii GLOBAL CRIS ECR SRL.
4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
GLOBAL ECR nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate in rețeaua magazinelor GLOBAL ECR.
4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.
4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si GLOBAL ECR nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata.
In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din rețeaua magazinelor GLOBAL ECR, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE si cel afișat in rețeaua magazinelor GLOBAL ECR.
Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat in magazinele GLOBAL ECR rămân valabile si vor fi onorate in ordinea înregistrării lor pe SITE si in funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul GLOBAL ECR va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.
4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.
Nota – orice intervenție neautorizata, duce implicit la pierderea garanției produsului!
4.6. GLOBAL ECR își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.
4.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.
- Pierderi/Costuri suplimentare.
5.1.GLOBAL ECR nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.
5.2.GLOBAL ECR nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.
6.Utilizarea Browser-ului Internet.
6.1.GLOBAL ECR garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer
- Modalitățile de plata.
7.1. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata.
7.2.In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.
- Livrarea.
8.1.Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Galați sau de la depozitul partenerilor şi ajung la destinaţie în interval de 1-5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.
8.2.Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarele 1-3 zile lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 1-4 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.
8.3.Produsele sunt livrate prin curier sau personalul Global ECR.
8.4.Pentru comenzile de până la 500 RON, transportul pe teritoriul României costă 15 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)
Comenzile care depăşesc 500 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).
8.5.Datorită faptului că livrarea se face și printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.
- Returul produselor.
Renuntarea la cumparare
9.1. Cadrul legal
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:
Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
9.2. Exceptiile
Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
- Software, licente desigilate;
Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3
9.3. Exercitarea dreptului de retragere
Consumatorul informeaza Global ECR cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil pe site https://globalecr.ro/formular-retur/, sau poate returna produsul personal la sediul Global ECR.
In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.
Pentru produsele returnate la sediu sunt necesari urmatorii pasi :
Clientul preda produsul la sediu in baza unui proces verbal de predare primire
Decizia de acceptare/respingere RMA va fi luata de catre Global ECR, dupa receptia și verificarea produsului.
Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.
9.4. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare
Costuri suportate de catre cumparator:
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.;
Costuri suportate de catre vanzator:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului.
Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.
Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 ore de la receptie)
9.5. Rambursarea sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator.
În care consumatorul isi exercita dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, Global ECR va prelungi termenul in mod corespunzator.
- Confidențialitate șiColectarea datelor
Protecția Datelor cu Caracter Personal
GLOBAL CRIS ECR S.R.L.-D, având sediul social in Drumul Viilor 2B, Galati, județul Galati, înregistrata la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Galati sub nr.J17/ 1634/2016, având CUI 36774843.
Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către Global ECR numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR)
Termeni in înțelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:
„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;
„restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;
„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;
„persoană împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;
„parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;
„consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;
GLOBAL CRIS ECR S.R.L.-D., prelucrează datele personale colectate în temeiul încheierii și executării contractelor cu clienții, în vederea realizării intereselor legitime în relație cu scopurile menționate mai sus și în alte situații în temeiul consimțământului clienților; Scopurile colectării datelor sunt: informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe www.globalecr.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorilor.
Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:
– dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
– dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, – dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
– dreptul la restricționarea prelucrării,
– dreptul la portabilitatea datelor,
– dreptul la opoziție și
– de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
– dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.
Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către GLOBAL CRIS ECR S.R.L.-D , Drumul Viilor 2B, Galati, județul Galati, sau la adresa de e-mail: contact@globalecr.ro.
În cerere, vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Va rugam sa țineți cont ca, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției pentru orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate și stocate doar în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încălcarea securității sistemelor, și pentru respectarea legii și a termenilor noștri contractuali. În acest sens, Global ECR va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de Retenție a Datelor care reglementează termene-limită prestabilite și bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în funcție de specificul operațiunilor pentru care sunt necesare. Mai mult, Global ECR se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.
Global ECR poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, imputerniciti ai Global ECR ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de Global ECR, conform conditiilor din prezenta Politica.
- Acces restricționat si (dez)abonare
Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.
Exista zone in site care necesita înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).
In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. In funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, formulare contact), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, e-mail, numar telefon, adresa, CNP, companie, date companie etc.
Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat.
Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor GLOBAL ECR.
Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, GLOBAL ECR poate contacta clientul, telefonic sau pe e-mail daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.
In cazul in care ati introdus datele Dumneavoastra de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant GLOBAL ECR pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.
In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin e-mail sau telefonic de un reprezentant GLOBAL ECR, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.
Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula dupa 14 zile in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile Dvs. sunt atent analizate de angajatii GLOBAL ECR care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.
- Cookies
Politica de utilizare Cookie-uri
12.1. Politica de utilizare cookies valabila incepand cu data 25.04.2019
Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de GLOBAL CRIS ECR SRL sediul social in Drumul Viilor 2B, Galati, Judetul Galati, Romania, la care se va face in continuare referire sub forma „Global ECR”, „noi”, „a noastra”.
12.2. Ce este un cookie?
Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).
12.3. La ce sunt folosite cookies?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Global ECR pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.
12.4. Ce tipuri de cookies folosim?
Folosim doua tipuri de cookies:
de sesiune – fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
persistente – fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator.
12.5. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:
Cookie-uri de performanta a site-ului;
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
Cookie-uri de inregistrare;
Cookie-uri pentru publicitate;
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.
Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.
Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate.
Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat. Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor , in Sectiunea ”Setari”, prezentate mai jos:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Microsoft Internet Explorer
Opera
Apple Safari
12.6. Ce date contin cookies?
In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.
12.7. Retentia si stergerea cookies
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.
12.8. Actualizari are politicii de cookies
Altex poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.
12.9. Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
- Link-urile
Acest site conține link-uri către alte site-uri. GLOBAL ECR CRIS S.R.L.-D nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.
Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).
Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.GLOBAL ECR.ro si pagina oficiala a companiei deschisa pe Facebook (https://www.facebook.com/Global-ECR-Case-de-marcat-Solu%C8%9Bii-fiscale-2352935104940296/). Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina GLOBAL ECR.
Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant GLOBAL ECR / administrator al paginii GLOBAL ECR de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre Departamentul Relatii Clienti, prin formularul de contact pus la dispozitie in site la sectiunea CONTACT sau la numerele de telefon: +40 744 993 037 – apelabil din orice retea, din tara si din strainatate (tarif normal). De asemenea, in cazul unor situatii care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informatii sensibile, va rugam sa adresati solicitarea catre contact@globalecr.ro sau la adresa: Str. Drumul Viilor 2b Galati.
- Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa GLOBAL ECR, acesta se obligă:
- a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
- b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
- c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat GLOBAL ECR CRIS S.R.L.-D într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
- d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.
- Comunicarea modificărilor
Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact https://globalecr.ro/contact/.
Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin e-mail, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal .
- Securitate
Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.
Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).
Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.globalecr.ro „, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.
- Jurisdictia. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.
- Alte informatii
Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate in desfasurare daca va fi cazul; acestea descriu in detaliu termenii si conditiile speciale aplicabile fiecarei campanii si completeaza dispozitiile prezentului document " Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.globalecr.ro “.
Promotiile afisate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale si in limitele stocurilor disponibile.
Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc afisate pe site-ul www.globalecr.ro pot fi diferite de cele afisate in magazinele GLOBAL ECR din orase (puncte de lucru GLOBAL ECR).
GLOBAL ECR isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
- Baza legala
Pentru mai multe informatii, puteti accesa :
Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa;
Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.